Dinnershows - compleet verzorgde Topavond in Breda

Bij deze Dinnershow in Breda is inbegrepen:

  • Aanvang avondprogramma 19.30 uur
  • Gehele avond entertainment
  • Een heerlijk 4-gangen diner

  Prijzen:Zaalplaats € 61,40 per persoon.
  Kinderticket: € 29,95

  Drankarrangement is € 17,50.

  Een besloten dinershow, exclusief voor uw gezelschap, is mogelijk vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.

  De shows vinden op de volgende data plaats:

  • De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 18 juni 2021.
  • De Dinnershow Stars on Stage is te zien op: 24 juli 2021.
  • De Wannebiezz dinnershow is te zien op: 11 juni 2021.
  • De WOW dinnershow is te zien op: 25 juni 2021.
  • Deze Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 2 juli 2021.

Extra informatie

  De zaal zit u voor het podium en ’in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als 2e rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Ongeacht het aantal personen, u heeft altijd uw eigen tafel. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar. Onze theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.

  De prijzen van deze dinnershow in Breda zijn geldig tot en met 24 juli 2021.

Topentertainment in Breda

  Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Spraakmakende shows met als thema de sfeer van jaren '50 in Parijs tot Musicalklassiekers en van sketches van Andre van Duin tot een avond vol illusie en misleiding. Welk thema of genre spreekt u aan? Kies dan 1 van de topshows in Breda. Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Avondje entertainment en heerlijk dineren

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Cirque Burlesque - That's Entertainment - Groeten uit Holland

  Cirque Burlesque! Dinnershow: Een bonte mix van zang, comedy, magie en dans. Een pikante revue vol variété en komedie! Het brengt de sfeer van het Parijs van de jaren 50 terug in het theater (Moulin Rouge en Crazy Horse). Een bruisende show met comedians, magie, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een cult kunst vorm aangewakkerd door twee succesvolle Hollywood films. 
  De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 18 juni 2021.

  Stars on Stage Dinnershow een wervelende dinnershow met de grootste hits allertijden!
  Een levende jukebox waar een gevarieerd repertoire live on stage wordt uitgevoerd. Metnummers van Beyoncé tot Hazesen van Bruno Mars tot The Wiz.
  In vijf blokken komendeze hits als in een tijdmachine voorbij metvier vocalisten en de Dance Holland showdancers die als een wervelwind van kostuums wisselen.
  Kom en beleef een fantastische avond uit met een overheerlijk 4 gangen-diner en artiesten die hun sporen allen verdiend hebben. Meezingen en swingen op The Greatest Hits f All Time afgewisseld door heerlijke gerechten. Stars on Stage:The Best Kept Secret... till now!!!
  De Dinnershow Stars on Stage is te zien op: 24 juli 2021.

Wannebiezz - WOW

  Wannebiezz dinnershow: Dáámes en heren, ladies and gentlemen, mes Dames et Messieurs, meine Damen und Herren. Hartelijk welkom bij de Wannebiezz hét gezelligste trio van Rotterdam en omstreken!! Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette en Rocco di Cabrio hebben hun halve leven doorgebracht op de kermis, totdat de belastingdienst roet in het eten gooide en zij hun kermiskramen voor onbepaalde tijd konden sluiten. Berooid, maar niet verslagen gooiden zij het roer om. Nu toert dit bijzondere trio met hun Meezing Festijn door het land, op zoek naar gezellige mensen om samen de narigheid van alle dag van zich af te zingen.
  De Wannebiezz dinnershow is te zien op: 11 juni 2021.

  WOW dinnershow: Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. De “WOW!” dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken.
  De WOW dinnershow is te zien op: 25 juni 2021.

Groeten uit Holland

  Groeten uit Holland Dinnershow: Een dinnershow waar u tijdens een heerlijk 4 gangen diner kunt genieten van de Nederlandse hits van vroeger en nu.
  We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als Naar de speeltuin, Bij ons in de Jordaan en Mn opa, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met Huilen is voor jou te laat en Even aan mn moeder vragen of een traantje wegpinken bij Manuela. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag! Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland! 
  Deze Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 2 juli 2021.

8.5 | 36 reviews

Reviews van gasten

Hendrik Hak

10

Het was een fantastische en verrassende avond, en het eten was heerlijk! Een echte aanrader!!

Anke kremers

9

geweldige showavond erg van genoten en het eten was ook voortreffelijk

Jumelet

8

Zeer gezellige avond gehad zeker een aanrader

Pun Valk-Grondsma

7

Een sfeervolle en gezellige avond met onze groep van 60 collega's. Drankarrangement prima verzorgd en een goede doorloop. Aan het eten kan wel iets meer aandacht worden besteed. Entertainment goed, alleen jammer van de geluidsinstallatie (niet toereikend en bij tijd en wijle schril).

Ferry Segeren

8

Leuke meezingshow met prima eten

f. slegers

8

hele leuke avond gehad met goed eten en leuk entertainment

Yvonne

10

Geweldige show en geweldig gegeten.

W.M. Pieters

7

Ontbijt was prima ,de kamer waren wel wat mankementen aan het geen ik aldaar heb door gegeven , voor de rest tevreden.

Lily van Gils

8

Show was leuk, eten lekker, hele vlotte en vriendelijke bediening, krappe zitplaatsen aan kleine tafels.

Anoniem

10

We hebben een super avond gehad. Mijn ouders zijn in het zonnetje gezet, Heerlijk gegeten en een geweldige show! Dank jullie wel

Petra Hendriks

8

Was heel goed georganiseerd! Super vriendelijke bediening en begeleiding. Kortom topavond gehad

MaJeOr Topcleaners

8

lekker gegeten, leuke optredens...warm onthaal. Ideaal voor een avondje uit met collega's of vrienden!

Karin Maton

9

De drank werd continue aangevuld. Het eten was van topklasse. De show was goed verzorgd, leuke muziek, goede zangers, prachtige kleding. We misten alleen wat mannelijke dansers, onze groep bestond grotendeels uit vrouwen. Namens Maxima Medisch Centrum hartelijk dank voor de fantasctisch avond!

Anoniem

8

Prima uitje als je iets speciaals te vieren hebt. Lokatie goed te vinden en voldoende parkeergelegenheid. We werden vriendelijk welkom geheten en alles werd goed uitgelegd. Het eten was erg lekker. Tussen de gangen van het diner was er goed entertainment in een hoog tempo en prima verzorgd qua kleding. Het geluidsniveau was zodanig dat je elkaar toch kon verstaan. Al met al prima!

gerry henskens

10

grandioos fantastisch met 27 pers tussen 20 en 75 jaar en iedereen heeft genoten zeer zeker voor herhaling vatbaar wat ook zeker gaat gebeuren aangezien wij deze avond organiseerde omdat wij dachten dat we 25 jaar getrouwd waren maar dat is volgend jaar pas foutje?

peter klerk

8

Gezellige avond ,goede ,vriendelijke bediening en een leuke show. We hebben genoten .

Anoniem

8

het was een zeer leuke avond bij theaterdinersalon de avenue voor onze 40jaar bruilof. het diner was heerlijk en goed verzorgd . de bediening was zeer goed. ook de show met de wannebies was zeer geslaagd.

Jenny van hese

9

het was wel een beetje koud en de tafels zouden schuin moeten staan zodat iedereen het kan zien

Anoniem

8

Absoluut een aanrader voor een topavond.

Anoniem

8

Personeelsfeestje Stahlwille. Ik vond het heel gezellig en heerlijk gegeten. Sommige collega's vonden de Wannebiez niet zo ( dit waren voornamelijk Ajax fans ). Dus voor mij en meerdere met mij vonden het top.

Anoniem

7

We hebben leuke avond gehad

Anoniem

8

We hebben genoten van deze avond en is voor herhaling vatbaar. Show was heel leuk. Dinee was heel lekker. En de bediening was prima. Groetjes L.Gommers.

j.m van rijn

8

eten was prima bediening oke alleen de muziek was een beetje te hard.

Anoniem

8

Het was een zeer leuke avond, we hebben genoten, het eten was lekker en de show was grandioos. Gewoon heel erg geslaagd

P. Moerenhout

10

We hebben in verband met ons 50 jaar huwelijk een verukkelijke avond gehad. Bediening en klant vriendelijkheid was perfect Een min puntje is dat er te weinig ruimte zit tussen de stoelen ivm het eten. Als men met merrdere auto\'s naar de parkeergarage moet gaan, dan zijn de kosten niet leuk meer (daar kunt u niets aan doen, vandaar de ligging) Verder is de prijs/kwaliteitsverhouding goed, net zoals het eten dat ook heel goed was . Het was in zijn geheel een perfecte avond, Bedankt.

T. Dam

8

Bijna alles goed. Mijn enige min punt is dat ik totaal niets van het witte doek kon zien om mee te zingen. Zat tegen de wand en zag alleen maar een stuk gordijn.

A. van der Waal

8

Het vegetarische menu was buitengewoon lekker: compliment! De voorstelling werd met veel enthousiasme uitgevoerd, maar het begin was verreweg het leukst. Al met al een hele leuke avond gehad!

Anoniem

9

We hebben genoten van de dinershow met "Enge buren". Eten was super, bediening was zeer goed en we hebben vreselijk gelachen. Echt voor herhaling vatbaar.

Anoniem

9

Wat een plezier! moeite waard om over een uur te rijden.

Anoniem

9

Heerlijk eten en tussendoor erg veel gelachen. Een super combinatie!!

M. Steffen

9

na drie maal geinformeerd te hebben naar de zaal indeling en de plaats van onze tafel was dat niet mogelijk om daar een antwoord op te krijgen. en ja hoor we hadden de laatste tafel naast de rookruimte . de show was af ,de plaats was pet.

Pieter Augustinus

8

Inleiding van elk gedeelte door onze belgische clown bijzonder leuk gedaan. Een show met volgens mij (uit Gouda) een typische Brabandse humor. Leuk ingespeeld op het waarom deze show kwamen bekijken. "t was gewoon heel gezellig met lekker eten.

D. Herrewijnen

7

De lokatie, show en eten was uitstekend. Wij hebben met een groep van 36 personen ervan genoten.

V. Oostvogels

9

Het was gezellig,goed gezongen en mijn kaken deden zeer van het lachen. Ik raad het zeker andere aan en zal zelf ook nog eens langs komen.

Anoniem

10

fantastische avond

Maurice van den Hoogen

9

TOP AVOND...! perfecte sfeer, goede bediening (alleen kregen we het op het laatst niet meer voor mekaar koffie te bestellen) goede show van de Enge Buren... helemaal goed...!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.